Zâmbete și relaxare la primul atelier de reciclare Pe Firul Apei

Cover Image for Zâmbete și relaxare la primul atelier de reciclare Pe Firul Apei
Postat pe underEvenimente

Zâmbete și relaxare la primul atelier de reciclare Pe Firul Apei , chiar in zona pavilionară amenajată în cadrul proiectului

Participanții au învățat metode de reutilizare a pliantelor de la supermarketuri, prin care acestea au devenit obiecte decorative.

Vă invităm să participați la următoarele ateliere de reciclare.

Vineri 1 septembrie, ora 17:00

Sâmbătă, 2 septembrie, ora 17:00

Formular de înscriere: https://forms.gle/rSHJbXdGMToWhtK89

Locație: Casa Ianza, Str. Timișoara, Nr. 1

📷Multumim Ursu Vlad Adrian pentru minunatele fotografii!

———————————————————————

Proiectul Pe firul Pe Firul Apei este derulat de pppppppAsociatia Macaia în parteneriat cu Asociația Urban Lab Valea Jiului, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul său este de a crește gradul de conștientizare și dezvolta simțul responsabilității comunității locale în ceea ce privește cursurile de apă din Petroșani.

Pe Firul Apei , redescoperind valoarea râurilor pentru comunitate.

www.activecitizensfund.ro și www.eeagrants.org


Cover Image for Asa am petrecut noi  O Seara PeFirulApei

Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei

Pe malul pârâului Maleia, unde ne-am relaxat, am socializat, am participat la ateliere, am invățat tehnici creative de reciclare, ne-am imaginat spațiul public altfel, mai atractiv, printr-un panou de plexiglass, mici experimente despre rolul apei în natură, metode dezvoltare personală prin teatru cu @thedreamers, am admirat expoziția cu proiectele de arhitectură din Concursul „pe MALeia”… Continue reading Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei

Cover Image for Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Săptămâna trecută, am petrecut cateva ore Pe Firul Apei , la Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.Cu mic cu mare, participanții au demonstrat o creativitate extraordinară și au reușit să creeze obiecte drăguțe din pliantele expirate și nefolosite de la supermarketuri. Mulțumim pentru participare și implicare! Fiecare dintre voi a adus o notă… Continue reading Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.