Excursie educativă „Pe Firul Apei”

Cover Image for Excursie educativă „Pe Firul Apei”
Postat pe underEvenimente

Dăm startul la înscrierile pentru excursia educativă pe firul pârâului Maleia, activitate în cadrul proiectului Pe Firul Apei.

În data de 17 Iunie, vă invităm să vă alăturați unei experiențe captivante pe firul pârâului Maleia. Împreună cu un biolog experimentat, vom explora albia și vom descoperi speciile de pești, insecte și alte viețuitoare care încă își găsesc habitatul aici.

Ce vom învăța ?

Identificarea speciilor de pești, insecte și alte viețuitoare care trăiesc în pârâu.

Detalii despre importanța acestor specii în ecosistem.

Modul în care interacționează una cu alta și cum sunt influențate de activitățile umane.

Cum putem proteja și conserva aceste specii și cursurile de apă în comunitatea noastră

Înscrie-te acum! Completează formularul de participare: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfx3qFIEhA…/viewform… pentru a beneficia de această experiență educativă și captivantă!

Ne adresăm în mod special tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, dar toți cei interesați sunt bineveniți să se alăture. Numărul de locuri este limitat, așa că nu ezita să-ți rezervi locul cât mai curând posibil.

Data: 17 Iunie

Locație: Pârâul Maleia, Casa Ianza, str. Timișoara, nr.1,Petroșani

Ora: 10:00

Te așteptăm cu nerăbdare să explorăm împreună pârâul Maleia și să învățăm despre importanța viețuitoarelor și a cursurilor de apă!

Proiectul ”Pe firul apei” este derulat de @Asociația Macaia în parteneriat cu Asociația urbanlab.vj cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul său este de a crește gradul de conștientizare și dezvolta simțul responsabilității comunității locale în ceea ce privește cursurile de apă din Petroșani.


Cover Image for Atelier de reciclare 4 septembrie 2023

Atelier de reciclare 4 septembrie 2023

Luni, 4 septembrie, am continuat călătoria noastră creativă în cadrul celui de-al treilea atelier de reciclare.☔Vremea nu era prea promițătoare astfel încât să putem desfășura atelierul pe malul pârâului Maleia, așa că la invitația celor de la Salvati Copiii Filiala Hunedoara, ne-am deplasat la centrul de zi, unde am creat împreună cu cei 19 participanți,… Continue reading Atelier de reciclare 4 septembrie 2023

Cover Image for Asa am petrecut noi  O Seara PeFirulApei

Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei

Pe malul pârâului Maleia, unde ne-am relaxat, am socializat, am participat la ateliere, am invățat tehnici creative de reciclare, ne-am imaginat spațiul public altfel, mai atractiv, printr-un panou de plexiglass, mici experimente despre rolul apei în natură, metode dezvoltare personală prin teatru cu @thedreamers, am admirat expoziția cu proiectele de arhitectură din Concursul „pe MALeia”… Continue reading Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei