Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Cover Image for Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.
Postat pe underEvenimente

Săptămâna trecută, am petrecut cateva ore Pe Firul Apei , la Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.
Cu mic cu mare, participanții au demonstrat o creativitate extraordinară și au reușit să creeze obiecte drăguțe din pliantele expirate și nefolosite de la supermarketuri.

Mulțumim pentru participare și implicare! Fiecare dintre voi a adus o notă specială în aceste ateliere. O comunitate dedicată și creativă. Felicitări tuturor pentru eforturile depuse!

Malurile râurilor pot fi locuri în lungul cărora ne putem deplasa feriti de traficul aglomerat al zonelor urbane, putem pur si simplu să ne oprim să ascultăm pentru moment susurul apei, să ne bucurăm de natură, să facem sport, sau diverse activități educative, distractive sau să participăm la evenimente culturale. De ce nu?

Photo credit: Ursu Vlad Adrian
————————————————————–
Proiectul Pe firul Pe Firul Apei este derulat de Asociatia Macaia în parteneriat cu Asociația Urban Lab Valea Jiului, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul său este de a crește gradul de conștientizare și dezvolta simțul responsabilității comunității locale în ceea ce privește cursurile de apă din Petroșani.
Pe Firul Apei , redescoperind valoarea râurilor pentru comunitate.
www.activecitizensfund.ro
și www.eeagrants.org
https://www.instagram.com/pefirulapei/

PeFirulApei


Cover Image for Atelier de reciclare 4 septembrie 2023

Atelier de reciclare 4 septembrie 2023

Luni, 4 septembrie, am continuat călătoria noastră creativă în cadrul celui de-al treilea atelier de reciclare.☔Vremea nu era prea promițătoare astfel încât să putem desfășura atelierul pe malul pârâului Maleia, așa că la invitația celor de la Salvati Copiii Filiala Hunedoara, ne-am deplasat la centrul de zi, unde am creat împreună cu cei 19 participanți,… Continue reading Atelier de reciclare 4 septembrie 2023

Cover Image for Asa am petrecut noi  O Seara PeFirulApei

Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei

Pe malul pârâului Maleia, unde ne-am relaxat, am socializat, am participat la ateliere, am invățat tehnici creative de reciclare, ne-am imaginat spațiul public altfel, mai atractiv, printr-un panou de plexiglass, mici experimente despre rolul apei în natură, metode dezvoltare personală prin teatru cu @thedreamers, am admirat expoziția cu proiectele de arhitectură din Concursul „pe MALeia”… Continue reading Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei