Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Cover Image for Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.
Postat pe underEvenimente

Săptămâna trecută, am petrecut cateva ore Pe Firul Apei , la Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.
Cu mic cu mare, participanții au demonstrat o creativitate extraordinară și au reușit să creeze obiecte drăguțe din pliantele expirate și nefolosite de la supermarketuri.

Mulțumim pentru participare și implicare! Fiecare dintre voi a adus o notă specială în aceste ateliere. O comunitate dedicată și creativă. Felicitări tuturor pentru eforturile depuse!

Malurile râurilor pot fi locuri în lungul cărora ne putem deplasa feriti de traficul aglomerat al zonelor urbane, putem pur si simplu să ne oprim să ascultăm pentru moment susurul apei, să ne bucurăm de natură, să facem sport, sau diverse activități educative, distractive sau să participăm la evenimente culturale. De ce nu?

Photo credit: Ursu Vlad Adrian
————————————————————–
Proiectul Pe firul Pe Firul Apei este derulat de Asociatia Macaia în parteneriat cu Asociația Urban Lab Valea Jiului, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul său este de a crește gradul de conștientizare și dezvolta simțul responsabilității comunității locale în ceea ce privește cursurile de apă din Petroșani.
Pe Firul Apei , redescoperind valoarea râurilor pentru comunitate.
www.activecitizensfund.ro
și www.eeagrants.org
https://www.instagram.com/pefirulapei/

PeFirulApei


Cover Image for EcoLab: OPEN CALL artist muzician pentru soundart experimental

EcoLab: OPEN CALL artist muzician pentru soundart experimental

Urban Lab Valea Jiului caută un creator din sfera muzicii care să se alăture proiectului de #ecoart “Ecolab VJ, Laborator urban de arte și ecologie”! COLOANA SONORĂ A POLUĂRII:CUM POATE ARTA SONORĂ SĂ CONTRIBUIE LA SEMNALAREA ȘI CREȘTEREA CONȘTIENTIZĂRII ASUPRA PROBLEMELOR DE MEDIU DIN VALEA JIULUI?Dacă:– ești/ locuiești în Valea Jiului– ai între 20 și 40 de… Continue reading EcoLab: OPEN CALL artist muzician pentru soundart experimental

Proiectul pe Pe Firul Apei incheie cu succes activitatea în 2023

Activitățile proiectului pilot 𝗣𝗲 𝗙𝗶𝗿𝘂𝗹 𝗔𝗽𝗲𝗶 au fost încheiate cu succes anul acesta de Asociațiile Macaia și Urban Lab Valea Jiului | urbanlab.vj, cu perspectivele continuării misiunii pe baza rezultatelor pozitive. Acest proiect pilot a avut ca scop implicarea comunității locale în acțiuni de creșterea gradului de conștientizare și dezvoltarea simțului responsabilității în ceea ce… Continue reading Proiectul pe Pe Firul Apei incheie cu succes activitatea în 2023