Am început acțiunea de ecologizare pe albia minunatului pârâu Maleia!

Cover Image for Am început acțiunea de ecologizare pe albia minunatului pârâu Maleia!
Postat pe underEvenimenteNoutăți

Știri proaspete de la fața locului! 🌍🌱🚮

Am început acțiunea de ecologizare pe albia minunatului pârâu Maleia!

Echipele de voluntari au pornit la acțiune, colectând deșeurile din albia și de pe malurile acestuia. Cu fiecare sac de gunoi adunat, suntem mai aproape de un pârâu mai curat și de a proteja natura pentru generațiile viitoare.

Suntem hotărâți să avem ape curate și să sensibilizăm comunitatea noastră în privința importanței protejării naturii.

Alături de noi sunt: Universitatea din PetroșaniLiceul Tehnologic Dimitrie Leonida PetrosaniEBS- electric- groupApele Române JiuParcul National Defileul Jiului – Defileul Jiului National Park @primaria.petrosani @supercomvaleajiului, University of Petrosani Students’ Union- UPSULiga Studentilor Universitatii din PetrosaniAsociația Umanitară Kandila Crucea Rosie Petrosani Valea Jiului ImplicatăValea Jiului Society

Proiectul ”Pe firul apei” este derulat de @Asociația Macaia în parteneriat cu Asociația urbanlab.vj cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul său este de a crește gradul de conștientizare și dezvolta simțul responsabilității comunității locale în ceea ce privește cursurile de apă din Petroșani.

🔵 Împreună Pe Firul Apei , redescoperind valoarea râurilor pentru comunitate!

🔵www.activecitizensfund.ro și www.eeagrants.org

🔵 @Active Citizens Fund – Romania


Cover Image for Asa am petrecut noi  O Seara PeFirulApei

Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei

Pe malul pârâului Maleia, unde ne-am relaxat, am socializat, am participat la ateliere, am invățat tehnici creative de reciclare, ne-am imaginat spațiul public altfel, mai atractiv, printr-un panou de plexiglass, mici experimente despre rolul apei în natură, metode dezvoltare personală prin teatru cu @thedreamers, am admirat expoziția cu proiectele de arhitectură din Concursul „pe MALeia”… Continue reading Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei

Cover Image for Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Săptămâna trecută, am petrecut cateva ore Pe Firul Apei , la Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.Cu mic cu mare, participanții au demonstrat o creativitate extraordinară și au reușit să creeze obiecte drăguțe din pliantele expirate și nefolosite de la supermarketuri. Mulțumim pentru participare și implicare! Fiecare dintre voi a adus o notă… Continue reading Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.