24 Iunie Excursie Educativă

Cover Image for 24 Iunie Excursie Educativă
Postat pe underNoutăți

🍃Hai împreună la o plimbare în natură, pe malul pârâului Maleia!

Avem vesti noi pentru tine! Excursia educativă amânată din cauza ploilor, a fost reprogramată pentru sâmbătă, 24 Iunie. Te invităm să te alături unei experiențe captivante pe firul pârâului Maleia. Vei explora albia alături de un biolog experimentat în studiul peștilor.

Ce vom învăța ?

  • Identificarea speciilor de pești, insecte și alte viețuitoare care trăiesc în pârâu.
  • Detalii despre importanța acestor specii în ecosistem.
  • Modul în care interacționează una cu alta și cum sunt influențate de activitățile umane.
  • Cum putem proteja și conserva aceste specii și cursurile de apă în comunitatea noastră

Hai cu noi să petrecem împreună o zi relaxantă în natură și să descoperim frumusețea ei! Ia-ți copiii, familia și prietenii și ne vedem, dacă vremea ține cu noi, pe 24 iunie, la ora 10:00, pe malul pârâului Maleia, Casa Ianza, str. Timișoara, nr.1, Petroșani.

Dacă iubești natura și tot ce ține de ea, nu rata ocazia! Înscrie-te acum completând formularul de participare disponibil aici: https://forms.gle/L8N2aw2d6cH8SvTd8

Numărul de locuri este limitat, așa că nu ezita să-ți rezervi locul cât mai curând posibil.


Cover Image for Asa am petrecut noi  O Seara PeFirulApei

Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei

Pe malul pârâului Maleia, unde ne-am relaxat, am socializat, am participat la ateliere, am invățat tehnici creative de reciclare, ne-am imaginat spațiul public altfel, mai atractiv, printr-un panou de plexiglass, mici experimente despre rolul apei în natură, metode dezvoltare personală prin teatru cu @thedreamers, am admirat expoziția cu proiectele de arhitectură din Concursul „pe MALeia”… Continue reading Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei

Cover Image for Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Săptămâna trecută, am petrecut cateva ore Pe Firul Apei , la Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.Cu mic cu mare, participanții au demonstrat o creativitate extraordinară și au reușit să creeze obiecte drăguțe din pliantele expirate și nefolosite de la supermarketuri. Mulțumim pentru participare și implicare! Fiecare dintre voi a adus o notă… Continue reading Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.