Asa am petrecut noi O Seara PeFirulApei

Cover Image for Asa am petrecut noi  O Seara PeFirulApei
Postat pe underEvenimente

Pe malul pârâului Maleia, unde ne-am relaxat, am socializat, am participat la ateliere, am invățat tehnici creative de reciclare, ne-am imaginat spațiul public altfel, mai atractiv, printr-un panou de plexiglass, mici experimente despre rolul apei în natură, metode dezvoltare personală prin teatru cu @thedreamers, am admirat expoziția cu proiectele de arhitectură din Concursul „pe MALeia” și „Casa”, cele realizate de studenți din Cluj, în urma unui studiu pe colonia Ianza, iar la final a urmat spectacolul de teatru „Aglaja și Dumnezeul ei din mămăligă” jucată de @irinabodearadu în regia @jakabmurielmanea.

☀Astfel de spații prind cu adevărat viață atunci când sunt utilizate de către oameni și vă multumim pentru că sâmbătă ati fost alături de noi Pe Firul Apei

De asemenea mulțumim voluntarilor de la University of Petrosani Students’ Union- UPSU pentru ajutorul în organizarea evenimentului, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani și echipei tehnice pentru că au acceptat invitația de a juca un spectacol pe scena noastră informală, TheDreamers pentru susținerea atelierului de dezvoltare personală prin teatru, Primăria Municipiului Petroșani pentru acordul față de organizarea evenimentului.

📷Multumim Ursu Vlad Adrian pentru minunatele fotografii!

—————————————————————————

Proiectul ”Pe firul apei” este derulat de @Asociația Macaia în parteneriat cu Asociația urbanlab.vj cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul său este de a crește gradul de conștientizare și dezvolta simțul responsabilității comunității locale în ceea ce privește cursurile de apă din Petroșani.

PeFirulApei


Cover Image for Atelier de reciclare 4 septembrie 2023

Atelier de reciclare 4 septembrie 2023

Luni, 4 septembrie, am continuat călătoria noastră creativă în cadrul celui de-al treilea atelier de reciclare.☔Vremea nu era prea promițătoare astfel încât să putem desfășura atelierul pe malul pârâului Maleia, așa că la invitația celor de la Salvati Copiii Filiala Hunedoara, ne-am deplasat la centrul de zi, unde am creat împreună cu cei 19 participanți,… Continue reading Atelier de reciclare 4 septembrie 2023

Cover Image for Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.

Săptămâna trecută, am petrecut cateva ore Pe Firul Apei , la Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.Cu mic cu mare, participanții au demonstrat o creativitate extraordinară și au reușit să creeze obiecte drăguțe din pliantele expirate și nefolosite de la supermarketuri. Mulțumim pentru participare și implicare! Fiecare dintre voi a adus o notă… Continue reading Atelierul de reciclare, o activitate relaxantă și creativă.